Slovenija > Jaz poročam
82 ogledov

"Stanovalci Šiške bomo ostali brez parkirnih mest"

Dopis, parkiranje bralka
Prebivalci Šiške bodo ostali še brez brezplačnih parkirnih prostorov na Gotski ulici, nam je sporočila naša bralka.

"Potem ko so pri blokih na Ulici Ob žici na parkirišču zgradili Spar, na ostala parkirna mesta pa namestili zapornice, smo bili stanovalci prisiljeni svoja parkirna mesta najemati ali pa parkirati na parkirišču na Gotski ulici. Vendar ne za dolgo. Enako bodo sedaj storili tudi na Gotski ulici. Tako bomo stanovalci Šiške ostali brez parkirnih mest, ki naj bi blokom pripadala," nam je sporočila jezna bralka.

Kot je razvidno z dopisa, ki so ga stanovalci dobili danes, zataknjenega za brisalci, bo parkirne prostore mogoče najeti od ponedeljka naprej. Najem pa jih bo stal 40 evrov na mesec.

Zakaj takšna odločitev, pa smo vprašali tudi podjetje Tristan devetnjast d.o.o., ki naj bi oddajal parkirne prostore in Mesto občino Ljubljana. Odgovore bomo posredovali takoj, ko jih dobimo.

Komentarjev 15
  • Scott 21:09 05.december 2012.

    Še volite župana z neslovensko črko v priimku,pa boste ostali še brez marsičesa !

  • Buca Dunlop 10:37 19.november 2012.

    Lastnik zemljišča lahko dela z njim kar mu je volja, vi ki se pa zdaj počutite izigrane, čeprav ste si leta in leta brez dovoljenja lastnika prisostvovali zemljišče oz. ga koristili kot svoje parkirišče. Kar pa se tiče cene mesečnega ...prikaži več najema, pa "take it or leave it", saj vas nihče ne sili, da ga najemete. Pa nisem noben podpornik Zokija, nasprotno, zame je navaden m.......! Vendar ste v tem primeru brcnili v čisto temo, me zanima koliko teh super ogorčenih prebivalcev ali koristnikov parkirišča, bi mrtvo hladno gledali, če bi denimo jaz parkirala ali kako drugače "ogrožala" njihovo lastnino. Ma za 1 mm bi me linčali!!! Tipično slovenceljsko.

  • suxi 14:18 15.november 2012.

    http://www.facebook.com/osvobodimo.parkirisca