Slovenija
15720 ogledov

Sveži podatki. Nove okužbe v teh 13-tih občinah.

Covid-19 Profimedia
Vlada je na Twitterju objavila sveže podatke glede okužb z novim koronavirusom v državi.

Včeraj so v Sloveniji opravili 919 testiranj na novi koronavirus, pozitivnih je bilo 14 primerov, je na Twitterju objavila vlada. 

V bolnišnici se zdravi 21 obolelih, od tega so na intenzivni negi štirje bolniki. Včeraj v Sloveniji nismo zabeležili nove smrti zaradi novega koronavirusa. 

Doslej je bilo tako v Sloveniji potrjenih 2115 primerov okužb, aktivnih primerov je danes 237, je razvidno iz spletne strani covid-19 sledilnik.

Nove okužbe so v torek potrdili v 13 občinah: v Hrastniku, Ljubljani, Šenčurju, Ajdovščini, Celju, občini Dobrova - Polhov Gradec, Dravogradu, Ilirski Bistrici, Škofji Loki, Tišini, Kočevju, Škofljici in Vojniku. 

Novi primeri okužb | Avtor: covid-19.sledilnik covid-19.sledilnik

Dijaki covid-19 Slovenija Novo glede začetka novega šolskega leta: Pozor vsi, ki še greste na Hrvaško

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • joze95 11:10 29.julij 2020.

    Res bo treba preveriti direktorje v domovih za ostarele, ali so to bivši partijski sodelavci SD, ali sploh kaj delajo in če razumejo odgovornost. Razlike med LJUTOMEROM in HRASTNIKOM je več kot očitna, Tam je bil direktor SLS pa je ...prikaži več bil skoraj ob službo, V Hrastniku pa izgleda, da je SD dela se reveža - neumnega in sploh ne ve za kaj se gre. Ostalih 103 domov pa se sploh ne omenja, kako se trudijo. NOVINARSKA SRAMOTA ali kaj!!!

  • jezero 10:29 29.julij 2020.

    Koliko starejših bo moralo še umreti po domovi, da bodo te plačane nastopače spravili za zapahe? Res, sramota!