Slovenija
18712 ogledov

Tako je s snegom pri nas

Sneg Profimedia
Prve snežinke tudi v nižje ležečih krajih.

Vremenoslovci so za današnjo noč in jutro napovedovali možnost snežink in niso se zmotili. V višjih predelih so bile snežne padavine obilnejše, na Kredarici so tako danes zjutraj izmerili že 55 centimetrov snega. 

Po podaatkih Arsa je na Voglu sedem centimetrov snega, na Vojskem ga je zapadlo za tri centrimetre, nekaj snega je zapadlo na mariborskem Pohorju, pobelilo je tudi Kum, Blegoš, Slivnico in Krvavec. 

Snežinke so se pojavile tudi na nekaterih nižjeležečih območjih; v Javorjah na Koroškem, okolico Sodražice, nekatere predele Kočevskega roga. 

Vremenoslovci na Arsu za danes napovedujejo trganje oblakov, ponekod bo prehodno pihal severni veter. Popoldne bo sončno s kakšno ploho. Dnevne temperature bodo od 7 do 13 stopinj Celzija. 

Jutri zjutraj bo po nekaterih nižinah megleno, možna bo tudi slana. Podrobnejšo napoved do konca prihodnjega tedna preberite na tej povezavi.

Slana Vreme Slovenija Arso: To nas čaka do prihodnjega vikenda Sneg Vreme Svet Na teh hrvaških predelih sneg

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.