Slovenija
30828 ogledov

Tako lahko pomagate izmučenim gasilcem

Kostanjevica na Krasu Uprava RS za zaščito in reševanje
Veseli bodo pijače in energijskih ploščic.

Vsi tisti, ki želijo pomagati gasilcem na Krasu, jim lahko pomoč dostavite na center CZ Šempeter pri Gorici (do tja dostopate po poti proti MMP Vrtojba, nasproti Petrola in Oriks puba).

Kanader v akciji Slovenija Na pomoč tudi kanader, gasilci iz vse Slovenije drvijo na Kras

"Seznanjeni smo, da želite občani in občanke pomagati z pijačo in jedačo gasilcem, ki so na terenu. Ker so ceste zaprte in je situacija resna, vam sporočamo, da lahko svoj prispevek pustite v gasilskem domu - nekdo bo vedno tam. Veseli bomo pijače - voda, sladke pijače, isostar in kakšnih energijskih ploščic - nepokvarljivo blago," so dodali.

V kulturnem domu občine Renče-Vogrsko pa zbirajo predvsem pollitrske plastenke vode, izotonične pijače in energetske prigrizke, ki jih dostavljajo na teren gasilcem. V pripravljenosti sta tudi kuhinja in dom.

dezurni@styria-media.si

Dim v Novi Gorici Slovenija "Bolnice se sploh ne vidi več, vse je v dimu"

 

Komentarjev 17
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 11:55 21.julij 2022.

    Ljudje dajte nest hrano in pijačo gasilcem,ki delajo zastojn saj ta beda od vlade ne premore niti toliko denarja,da bi omogočila gasilcem osnovne stvari kot so hrana in voda!! Žal so ves denar dali Niki Kovač in Metelkovcem tako,da dajmo ...prikaži več ljudje nahranit re pogumne gasilce,ki delajo zastojn saj je vlada dala denar DELOMRZNEŽEM!!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 11:31 21.julij 2022.

    Če to ni sramota sedanje vlade?? Narod bo pomagal gasilcem z jedačo in pijačo KAJ pa dela oblast?? Ali so res ves denar dali NEVLADNIKOM tipa Nika Kovač,da se lahko šđiropkousti po trgih v Ljubljani?? Sram me je,da država ne ...prikaži več zmore denarja za hrano in pijačo gasilcev,ki delajo ZASTOJN!? Smo še država??

  • Harrison 10:24 21.julij 2022.

    Premier govori, da je dobro, da ima država vojsko gasilcev a v isti sapi naprošamo narod, če bi kaj doniral izmučenim gasilcem. Leta 91 se mi je motalo marsikaj po glavi, ko smo šli na svoje. Samo da bomo postali ...prikaži več pa takšen poden od države, pa se mi tudi sanjalo ni.