Slovenija
50444 ogledov

Tako so se na Pop TV poklonili sodelavcu, ki je umrl v helikopterski nesreči

Helikopter strmoglavil Profimedia
"Dragi Boštjan, neizmerno te bomo pogrešali."

"Ta tragična nesreča je vzela življenje našega dolgoletnega in dragega sodelavca Boštjana Riglerja, direktorja tehničnega oddelka naše medijske hiše. V nesreči so umrli tudi njegovi najbližji, žena in dva mladoletna otroka," pišejo na portalu 24UR.com. 

Kot kaže, sta v helikopterski nesreči na jugu Italije, o kateri smo obsežneje poročali v članku Strmoglavil helikopter s slovensko družino, preživelih ni, umrla dva otroka in pet odraslih oseb, čeprav je italijanska tiskovna agencija Ansa zatrdila, da je v nesreči življenje izgubil le en 13-letni otrok. 

Riglerjevi sodelavci so pretreseni. "Boštjan je bil z nami od prvega dneva, oktobra 1995, ko je Pop TV nastajal tudi kot projekt skupine tehničnih zanesenjakov, ki so se odločili, da bodo na noge postavili prvo resno zasebno televizijsko postajo. Bil je informatik in tudi tehnik po duši, tisti sodelavec, ki je hodil po hiši z izvijačem, če je bilo potrebno, poznal je vsak vijak, vsak zaslon, vse zapletene delovne procese, ki jih v takšnem podjetju ni malo. Bil je izjemen analitik, ki je znal predvideti, kam se bo razvijala tehnologija in kako držati korak z njo oziroma biti v tem boljši od ostalih."

Poudarili so, da je bil človeški, topel in iskriv kolega in prijatelj, navdušen športnik in popotnik. Kot so dodali, jim je z zadnjega družinskega potovanja še pred nekaj dnevi poslal fotografijo družinskega avtodoma v sončnem zahodu.

"Dragi Boštjan, neizmerno te bomo pogrešali," so sklenili zapis in svojcem izrekli globoko sožalje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Anja1956 21:48 05.november 2022.

    Če mu ne bi dajali plače , ki jo seveda ne zasluži , se ne bi vlačil okoli s helikopterji in njegovi otroci bi bili živi ! To je čista logika !

  • Avatar torolino
    torolino 21:11 05.november 2022.

    Piši svoje pizdarije na wc papir, se obriši in splakni. Kaj se osiraš v žurnal.! Sicer pa žalostna zgodba sposobnega človeka. RIP.

  • Ender3 19:42 05.november 2022.

    In kaj ima žurnal s tem, vse objavijo, kar se jim plačuje..