Slovenija
2373 ogledov

"Lahko bi vključili avtopilota in šli na dopust"

Sončna jesen
Kakšno bo vreme do konca prihodnjega tedna?

Vremenoslovci za danes napovedujejo precej jasno, ponekod v zahodnih krajih bo sprva nekaj oblačnosti. "Po nižinah in dolinah bo zjutraj in deloma dopoldne megla," pišejo pri Agenciji za okolje. "Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 22, na Primorskem do 25 stopinj Celzija."

Jutri bo pretežno jasno, ponekod v vzhodnih krajih pa občasno zmerno oblačno. "Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost," napovedujejo pri Arsu. "Na Primorskem bo pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 4 do 8, na Goriškem in ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 18 do 22, na Primorskem do 25 stopinj Celzija."

V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo sončno vreme. "Predvsem v jutranjih in dopoldanskih urah bo ponekod v vzhodnih in osrednjih krajih nizka oblačnost, zato bo nekoliko manj jutranje megle," pišejo pri Arsu. "Burja na Primorskem bo v nedeljo dopoldne večinoma ponehala."

Modelska napoved za deset dni | Avtor: Arso Arso

Vremenska napoved za jesen Dolgoročna napoved Svet Accuweather napoveduje, kakšna bo jesen

Nad vzhodno in srednjo Evropo bo vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo proti koncu obdobja počasi oslabelo. Vpliv atlantskih vremenskih motenj bo segal predvsem do zahodne Evrope in zahodnega Sredozemlja. Nad nami se bo še zadrževal dokaj topel zrak.

Jesen Napoved Slovenija V soboto pravo poletje, kdaj spet dež?

"Od ponedeljka do sobote kaže na suho in dokaj sončno vreme," še napovedujejo pri Arsu. "Po nižinah v notranjosti države se bo zjutraj in del dopoldneva zadrževala megla. Razmeroma toplo bo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.