Slovenija
9028 ogledov

To je razlog, da Stevanovića ni na kandidatni listi

protest pkp10 Saša Despot
Stranka Resni.ca, ki jo vodi pobudnik množičnih protivladnih protestov, Zoran Stevanović, predstavlja svojo kandidatno listo.

Stranka Resni.ca, ki jo vodi Zoran Stevanović, je danes predstavila kandidatno listo s katero namerava zmagati na parlamentarnih volitvah 24. aprila.

"Zahtevajo tudi potrdila o nekaznovanosti"

"Do sedaj smo objavili le manjši del kandidatov. Pokrili bomo namreč vse okraje, kandidatke in kandidate pa objavljamo po vsej pridobljeni dokumentaciji. Dejstvo je namreč, da zahtevamo tudi potrdila o nekaznovanosti in nekatera druga dokazila, pa zbiranje vsega potrebnega nekoliko traja. Kandidatke in kandidate so večinoma predlagali ljudje iz njihovih okrajev. Gre za ugledne, politično neoporečne ljudi, z visoko stopnjo integritete," razlaga Stevanović.

"Prednost prepuščam drugim"

Stevanovića, ki je predsednik stranke, na kandidatni listi ni. "Ni posebnega razloga, da še nisem zaveden na spletni strani, le prednost prepuščam drugim," pojasnjuje Stevanović, glavni pobudnik množičnih protestov proti vladnim ukrepom med epidemijo.  

Ukinili bi vse covid ukrepe

Svoj politični program so v Resni.ci sklenili v memorandum. "Z ukinitvijo vseh COVID ukrepov za vedno bomo ljudem povrnili svobodno življenje. Naš cilj je, da bo Slovenija v naslednjih štirih letih postala država zadovoljnih državljanov in državljank, katerih življenjski standard se bo opazno zvišal. Od sedanjega sistema pa bodo ostale le še ruševine. Prihoda pomladi namreč ni mogoče ustaviti," pravijo pri Resni.ci. 

Stevanović bo kandidiral na Jesenicah

"Sam bom prav tako kandidiral na parlamentarnih volitvah," pa sporoča predsednik Zoran Stevanović. "Ni skrivnost, da kot »frontmen« stranke lahko izboljšam rezultat stranke v katerem koli okraju. Menimo, da je prav, da kandidiram na rojstnih Jesenicah."

Preberite še:  Protest proti PCT Slovenija "Stevanovića ne gre podcenjevati"

 

Komentarjev 8
  • sandi76 08:49 15.februar 2022.

    Bil je priročen za delanje zgage, sedaj je postal višek. Že videno!

  • mirror 08:34 15.februar 2022.

    Ker so ga odpustili iz policije, ni kakšen presežek. Baje je tudi brez službe. Ubogi naivci, ki mu nasedate.

  • SamoResnica 06:48 15.februar 2022.

    Če že nimaš evidence o kaznovanosti, še ne pomeni, da nisi baraba.