Slovenija
3147 ogledov

To si je dovolil na uri vožnje

avtošola Dejan Mijović
Celjski policisti so pri kandidatu za voznika ugotovili, da je vozil pod vplivom prepovedanih substanc.

Celjski policisti so v sredo izvajali poostren nadzor nad šolami vožnje na celjskem območju. Zaradi sumljive vožnje so v jutranjih urah ustavili enega izmed kandidatov za voznika. Učencu in učitelju vožnje so sprva odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnost alkohola. Kandidatu za voznika so policisti nato odredili še hitri test za prepovedane droge.

Test, ki je bil pozitiven, je potrdil domneve policistov. V krvi učenca so policisti namreč zaznali prisotnost konoplje. Učencu so odredili tudi strokovni pregled, ki ga je odločno odklonil, ter mu izrekli globo v višini 1200 evrov.

V nadaljnjem postopku so policisti ugotovili   še   nekatere  druge  manjše  kršitve  s  področja  praktičnega usposabljanja kandidata za voznika. Zoper  šolo  vožnje bodo izvedli prekrškovni postopek z izdajo odločbe.

kokain Zdravje Kokain, ekstazi: Toliko drog so našli v naših odpadnih vodah Droga Slovenija V avtu prevažal za cel laboratorij droge

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • moder 12:20 30.marec 2019.

    Lov na čarovnice,...

  • aba 12:03 29.marec 2019.

    Ma ja pa kaj še, to je mel v krvi od enega tedna nazaj, kakšno pretiravanje. Pa tudi, če bi bil na sveže, kaj bi se pa zgodilo? Vozil 30km/h namesto 50? 1.200€ za tole, naši zakonodajalci niso normalni.

  • sam50 11:20 29.marec 2019.

    Takšnemu pacientu doživljensko prepoved opravljanja vozniškega izpita....