Slovenija
28908 ogledov

Troha hudo zbolel

Ladislav Troha Saša Despot
Prepričan je, da ga napadajo s sofisticiranimi orožji.

Nekdanji častnik Slovenske vojske (SV) Ladislav Troha, znan tudi pod vzdevkom pojoči major, je prepričan, da mu država streže po življenju s pomočjo skrivnostnega orožja, ki deluje na daljavo. To orožje naj bi zlorabljali zoper tiste, ki so trn v peti oblastnikom, pravi Troha. Šlo naj bi za tabu temo, ki se ji vsi mediji izogibamo.

"Včasih šus v glavo, ko je bilo potem treba preiskave delati, prikrivati stvari. Danes ti pa na daljavo sprožijo bolezen, povzročijo srčni infarkt, zameglijo um med vožnjo in ni potrebna nobena preiskava. Na daljavo, atentatorjev ni. Pač mu je prišlo slabo. Dobil je raka itd.," je zapisal na svoji Facebook strani.

Zdaj zahteva preiskavo

Ladislav Troha | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Zdaj naj bi ga napadli "še intenzivnejše, kar me je za tri tedne položilo v posteljo". Stanje se po njegovih besedah počasi popravlja, shujšal naj bi za več kot deset kilogramov. V zvezi z dogajanjem je pisal tudi policiji in Slovenski obveščevalno-varnostni agenciji (SOVA). "Zahtevam preiskavo in pojasnila ter pojasnila kdo ima ta sofisticirana orožja v Sloveniji in kdo to nadzira, da se ne bi zlorabljalo, ker očitno se. Pri meni so se pojavili vsi simptomi, ki jih doživljajo ljudje po napadih s temi smrtonosnimi orožji," je zatrdil.

Troha sicer spada med nasprotnike cepljenja, ki hkrati zanikajo obstoj virusa sars-cov-2. Pred časom so z gibanjem OPS, katerega del je, vdrli v prostore RTV, sicer pa so več mesecev protestirali pred stavbo RTV Slovenija.

Troho so nato še hudo razjezile Slovenske novice, ki so o domnevnem napadu nanj poročale. Zatrdil je, da ne gre za teorije zarote in da bo o kmalu "vse objavil, tudi študije o teh skritih EMP orožjih" na spletni strani gibanja OPS.

gladovna stavka Mediacijo ustavili Slovenija "Nekdo si želi, da umrem"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 46
  • Avatar F16
    F16 20:17 14.februar 2022.

    Drži se, Troha. Prižgi reflektorje in vrni udarc. Ne smeš pustit, da te ulovijo, ne smeš pustit da te najde kakšen kalomero :D

  • Dusan12 09:46 13.februar 2022.

    Hrvati prodajajo v portorožu 4 hotele, baje, po pisanju necenzurirano si. hotele kupuje družinsko podjetje Meire Hot iz Pirana, o ceni, dogovarjanje o ceni hotelov pa so prepustili majorju Trohi, ki bo kasneje zasedel mesto izvršilnega direktorja. Hiljaridin H.

  • jakec42 09:31 13.februar 2022.

    In z takimi psihopati se ukvarjajo naši časopisi,vse jim pride prav!