Slovenija
29 ogledov

Tudi ta konec tedna zgoščen promet

protest, podizvajalci, primorska avtocesta Saša Despot
Zaradi konca tedna je po državi, predvsem proti Obali, in na mejnih prehodih pričakovan povečan promet.

Konec tedna je pričakovan povečan promet "na cestah proti morju in na mejnih prehodih Dragonja, Sečovlje in Gruškovje, občasno je več prometa tudi v Jelšanah, ampak tam navadno ni tako hudo. Kaj hujšega od zadnjih dveh vikendov ne bo, a pod pogojem, da ne bo prometnih nesreč. To je vedno količina prometa, kritična masa, in če se zgodi prometna nesreča, to pomeni, da potem nekaj časa vse stoji in takoj pride do nekajkilometrskega zastoja," je za zurnal24.si pojasnila Barbara Janežič s prometno-informacijskega centra (PIC).

Od vseh avtocest je "zagotovo najbolj obremenjena primorka, ker ljudje hodijo na morje, potem pa je povečan promet tudi dnevno, na primer dopoldne proti Bledu," dodaja Janežičeva.

Pozornost na cesti torej ne bo odveč. Na pot se odpravite pravočasno, da vas zastoji in zapore cest ne bodo presenetili. Vozniki, spremljajte prometne informacije na www.zurnal24.si/promet in se na pot odpravite pred gnečo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.