Slovenija
14048 ogledov

Tudi ta teden sneg. Kakšen bo vikend?

Sneg
Vremenoslovci za prihajajoči teden napovedujejo nizke temperature in tudi sneg. Bo za vikend suho?

"Jutri bo sprva delno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo od zahoda nekoliko pooblačilo. Ponekod na Primorskem bo dopoldne pihala šibka burja," vreme za začetek tedna napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Najnižje jutranje temperature v ponedeljek bodo od -9 do -1, v alpskih dolinah do -11, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 9 °C.

V torek bo pretežno oblačno. V sredo bo oblačno, občasno bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja.

Od 8. do 13. februarja

V četrtek bo nad našimi kraji nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka, ki pa se bo nekoliko bolj okrepilo šele v nedeljo in pod njegovim vplivom bomo nato tudi v začetku prihodnjega tedna, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

"Od četrtka do sobote bo sicer povečini suho, kakšne rahle občasne padavine pa niso izključene. Od nedelje dalje bo vreme stabilno. Suho bo in hladno," napoved sklenejo vremenoslovci.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.