Slovenija
1257 ogledov

Udarila sta se Kacin in Janković: "Kacin ne opravlja svojega dela"

cepljenje Saša Despot nacionalni koordinator za logistični del akcije množičnega cepljenja zoper covid-19 Jelko Kacin je obiskal cepilno mesto v Ljubljani
Starejši so za cepljenje na Gospodarskem razstavišču čakali tudi več ur.

Na Gospodarskem razstavišču je po poročanju RTV SLO danes vladala velika gneča, nekateri, večinoma starejši, so v koloni čakali tudi več ur.  

Iz ZD Ljubljana so za nacionalno televizijo pojasnili, da je gneča nastala zato, ker se nekateri niso držali dogovorjenih terminov, ampak so na cepljenje prišli prej. Poleg tega je zatajil informacijski sistem - na isti termin je naročal podvojeno število pacientov. Zdravstveni dom je na teren poslal dodatno zdravstveno ekipo in administratorje, da so cepljenje pospešili. 

Jelko Kacin Slovenija Kacin ne pozna strategije cepljenja in ne mara olimpijcev

Nacionalni koordinator za cepljenje Jelko Kacin je o dogodku povedal: "Vse, kar je v tem bilo treba povedati, je že povedal gospod župan. On trdi, da Ljubljana ne potrebuje nobene dodatne pomoči, da je eno cepilno mesto dovolj. Slovenska vojska je ponudila tudi svoje cepilno mesto, a zaenkrat Ljubljana pomoč odklanja."

cepljenje | Avtor: Saša Despot nacionalni koordinator za logistični del akcije množičnega cepljenja zoper covid-19 Jelko Kacin je obiskal cepilno mesto v Ljubljani Saša Despot

Janković mu ni ostal dolžan: "Škoda, da kaj odgovorim, ker on še vedno nastopa 'pejmo se mal hecat'. Za zdaj ni nobene potrebe, trenutno koristimo samo eno dvorano, imamo še tri dvorane na Gospodarskem razstavišču. Kacin naj opravlja svoje delo in v državo pripelje dovolj cepiva. Njegovih izjav ni vredno komentirati - on svojega dela ne opravlja." 

Zoran Janković Slovenija Janković ostro nad Kacina: Igrate se z zdravjem ljudi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Tupamaros 19:30 02.april 2021.

    Dren ne delata ne Janković ne Kacin temveč ljudje, ki se ne držijo reda.