Slovenija
68 ogledov

Ugani, kdo pride na večerjo niso ukinili

Katarina Kresal Nik Rovan
Zaradi zasedenosti studia to nedeljo na sporedu ni bilo oddaje Ugani, kdo pride na večerjo, saj so snemali pilotno in prvo oddajo kviza Moja Slovenija.

V nedeljo popoldne na prvem programu RTV Slovenija ni bilo nove oddaje Ugani, kdo pride na večerjo, gledalci so si lahko ogledali le kompilacijo posnetkov preteklih oddaj. Razlog je bila zasedenost studia 1, kjer so konec tedna snemali pilotno in prvo oddajo kviza Moja Slovenija, so nam pojasnili na RTV SLO. Namreč, "zasedenost studiev TV Slovenija je od začetka marca polna, saj hkrati s snemanjem omenjene nove oddaje poteka tudi prenova osrednje informativne oddaje Dnevnik, zaradi česar studio 3 ni operativen, saj se v njem postavlja nova zahtevna scenografija," so pojasnili. TV Slovenija bo imela zato marca na voljo le tri studie od štirih.

Ugani, kdo pride na večerjo v nedeljo spet na sporedu

Kljub snemanju pilotne in prve oddaje Moja Slovenija bo poslej spet mogoče snemati tudi oddajo Ugani, kdo pride na večerjo, ki bo v svoji redni podobi spet na sporedu v nedeljo. Tokrat pa gledalcem namesto redne oddaje, "na katero so se navadili, nismo želeli ponuditi drugačne vsebine, zato smo se odločili za kompilacijo najboljših delov pogovorov prejšnjih oddaj," so še zapisali.

Oddaja ima sicer tedenski proračun, ki v primeru kompilacijske oddaje ni bil porabljen in ne bo porabljen za naslednje oddaje, so dodali.

Komentarjev 2
  • dragec 15:11 06.marec 2012.

    To so čistke v RTV. Verjetno SDS in Grimsu ne diši Anja Tomažin. Oddajo bodo dokončno skencali. Ziher!

  • freansa 20:23 05.marec 2012.

    Pozabili ste napisati Oglasno sporočilo. Dokaj očitno je tole namreč reklamni članek, ki ga je plačala nacionalka. Zakaj bi se drugače ta "novica" o neki nepomembni oddaji znašla kar na naslovnici?