Slovenija
8097 ogledov

Upora v SDS je konec

Janez Janša po srečanju s predsednikom republike Saša Despot
Člani SDS v Mariboru so upoštevali željo Janeza Janše.

Mariborska SDS je je na konferenci članstva odločila, da podpre kandidaturo nekdanjega župana Franca Kanglerja, poroča portal maribor24.si.

Kot so po sestanku sporočili iz stranke, so se člani odbora “v veliki večini odločili, da podprejo skupnega kandidata mestnega odbora SDS Maribor in Liste Franca Kanglerja – NLS”. Kakšna je bila večina, niso sporočili. 

Kot smo poročali, se je izvršilni odbor podpori Kanglerja uprl, čeprav sta jih k temu nagovarjala Janša in evropski poslanec Milan Zver.

Janez Janša Slovenija Lokalni odbor SDS se je skoraj soglasno uprl Janši

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
  • dragec 14:32 13.oktober 2018.

    veliki vodja -SLO šiptar

  • forex 23:57 11.oktober 2018.

    Če je jj imel utemeljene razloge za tako mnenje in če ga je predstavil Občinskemu odboru stranke, ne vidim razloga, zakaj tako zmerjanje. Kot vidite mnogi, je dogovor tisti. Ne rabiš žaljivk da pišeš na forumu. Žal nas je takih ...prikaži večh malo. Kdo je v zgodovini imel tak odnos do drugih, si pa naj odgovori vsak sam.

  • Avatar Minovak
    Minovak 17:30 11.oktober 2018.

    Kakšen primitivizem forumašev, ki ne vidijo prsta pred nosom...žalostno, kje je kultura in logika??? Same bedarije na forumu in noben ne zna razmišljati s svojo glavo, vidi samo tisto, kar je napisano... Ni največji bedak tisti, ki ne zna brati, ...prikaži več temveč tisti, ki misli, da je resnica vse, kar prečita. Ivo Andrić