Slovenija
56 ogledov

V Celju premierno Odprta kuhna

Odprta kuhna v Celju
1/4
Ir. K.
Na celjski tržnici, s katero upravlja družba Simbio, danes primerno priljubljena prehranska tržnica Odprta kuhna. Celjani se lahko s hrano "mastijo" od 10. do 20. ure.

Po vzoru ljubljanske Odprta kuhna, ki že tretje leto obiskovalcem vsak sončni petek ponuja priložnost preizkušanja tradicionalne slovenske in mednarodne kulinarike, so tudi danes v Celju odprli svojo različico.

Med 10. in 20. uro se na celjski tržnici predstavljajo lokalni ponudniki ter tudi restavracije iz celotne Slovenije. Med drugim je tako mogoče preizkusiti ljubljansko Shamballo, Čad, Stari pisker in tudi Kitajski vrt. Organizatorji sicer sporočajo, da se bo ponudba vseskozi spreminjala, osveževala in dopolnjevala. "Obiskovalci bodo lahko poizkušali številne tradicionalne slovenske jedi in mednarodne specialitete z najrazličnejših koncev sveta."

Čeprav ljubljanska Odprta kuhna slovi kot odlično obiskana, pa ponudniki hrane tudi v Celju niso bili razočarani, številne je obisk namreč presenetil. "V dveh urah sem tukaj prodal več kot v celem dnevu v Ljubljani," se je pohvalil eden izmed njih. Tudi med obiskovalci primerjav med ljubljansko in celjsko prireditvijo ni manjkalo. Ena izmed obiskovalk je izpostavila, da je morda stojnic res za polovico manj, a je veliko več sedišč in miz: "Bolje je kot v Ljubljani. Tudi smeti tu ves čas sproti pobirajo."

Odprta kuhna v Celju | Avtor: Ir. K. Ir. K.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.