Slovenija
16581 ogledov

V Ljubljani spopad med policijo in mladostniki

policija policijsko vozilo marica Ljubljana Nama Slovenska cesta Profimedia
V soboto je v središču Ljubljane morala posredovati policija, ki naj bi po navedbah mladostnikov uporabila prekomerno silo. Policija trdi, da se je odzvala na klic v sili zaposlenega.

V soboto, 19.11.2022, se je pred restavracijo McDonald's v središču Ljubljane skupina mladostnikov spopadla s policisti. Mladostniki trdijo, da so bili deležni neizzvanega prekomernega fizičnega nasilja.

Zapis na Facebooku | Avtor: Facebook Facebook
Kot je razvidno iz objave z družbenega omrežja Faceebook, naj bi bil povod za policijsko posredovanje metanje petard v središču mesta. V strahu pred policijo so mladostniki pobegnili v restavracijo, kjer naj bi se policisti tudi fizično izživljali nad njimi.

 

Posted by Ziga Novak on Saturday, 19 November 2022

Policija se je odzvala na klic zaposlenega

Obrnili smo se tudi na PU Ljubljana, kjer smo vprašali za pojasnilo dogodka. Kot so nam povedali, so se ta večer odzvali na zaprosilo zaposlenih v enem izmed gostinskih obratov. Po dosedanjih informacijah je večja skupina mlajših oseb v obratu in pred njim kršila javni red in mir ter se nasilno vedla do zaposlenih.

Posredovalo je več patrulj, ob prihodu pa so zaznali več oseb, ki so kršile javni red in mir. "Konkretno so kričali na zaposlene v gostinskem obratu in se z njimi kot tudi medsebojno prerivali. Policisti so za vzpostavitev javnega reda uporabili prisilna sredstva zoper več posameznikov, ki so huje kršili javni red in mir in niso upoštevali ukazov policije," so še povedali.

Dodali so še, da je več oseb skušalo ovirati delo policiji, prav tako so bila na ulici uporabljena pirotehnična sredstva. Po do zdaj znanih podatkih v dogodku ni bila nobena oseba poškodovana oziroma ni potrebovala zdravniške pomoči na kraju dogodka.

Zatrdili so še, da bodo temeljito preverili postopek policije ter upravičenost uporabe prisilnih sredstev. Nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil o vseh zaznanih kaznivih ravnanjih posameznikov.

Drzna tatvina Slovenija Pod pretvezo zamotil gospo, medtem ko jo je drugi okradel gasilci Kras Saj ni res Slovenija Policija nad župana: Sprožil lažen alarm, da bi preveril pripravljenost gasilcev policija policijsko vozilo marica Ljubljana Nama Slovenska cesta Spopad s policijo Slovenija Mama mladostnika, ki so ga pretepli policisti, nas je poklicala in povedala ...

Črna kronika Ljubljana - najbolj aktualna črna kronika.

Komentarjev 17
  • Idioti 15:12 21.november 2022.

    Prebijte boga v njih , da bodo za drugič vedel kaj je Policija in da se z njo nobeden ne more zajebavat in da ko oni pridejo , je vsake zabave takoj konec ! Tu ga očitno ni bilo in ...prikaži večn posledice čutijo razgrajači !

  • Naklonsky 14:44 21.november 2022.

    Svoboda! To ste si želeli, kaj jokate!

  • QSprm 13:04 21.november 2022.

    Odkar so pateticni visoko usposobljeni inkasanti degradirali v rezimsko milico so presli iz prezira v osovrazeni prezir slehernika. Zaplinjanje ljubljane je bila samo epizoda te falange avtisticnih mulcev s pistolo za pasom.