Slovenija
4281 ogledov

V Ljubljani na prodaj 221 novih stanovanj

Soseska Kvartet Corwin
V Šiški bodo kmalu zgrajene štiri 15-nadstropne stolpnice.

Več kot 4 kvadratne kilometre površine

Kot so sporočili danes, je družba Corwin že začela s predprodajo stanovanj v soseski Kvartet. 45 milijonov evrov vreden stanovanjski projekt je trenutno največji tovrstni v nastajanju v Ljubljani, sestavljajo pa ga štiri 15-nadstropne stanovanjske stolpnice, ki bodo umeščene v več kot 4 tisoč kvadratnih metrov bogato ozelenjenih površin.

Na voljo bo 221 eno- do štirisobnih stanovanj, več kot 270 parkirnih mest v dveh podzemnih etažah ter 580 parkirnih mest za kolesa.

Soseska Kvartet | Avtor: Corwin Corwin

Družba ima v Sloveniji dolgoročne načrte

V družbi pravijo, da se bodo sprva posvetili tistim potencialnim kupcem, ki so svoje zanimanje za nakup že izrazili v preteklih osmih mesecih. To naj bi jim vzelo približno dva meseca, je dejal Michal Maco, direktor podjetja.

Zgornjih pet nadstropij v vseh štirih stolpičih nastajajoče soseske trgu bodo ponujali pod ločeno blagovno znamko – Kvartet Skyline Edition, najvišja nadstropja vseh štirih stolpnic pa so rezervirana za penthause.

Avtorica projekta Kvartet je slovenska arhitektka Špela Videčnik, ki jo je slovaško podjetje najelo že drugič, projekt Kvartet pa je prvi Corwinov projekt izven Slovaške, a, kot pravijo, ne zadnji - v Sloveniji imajo dolgoročne načrte. Odkupili so tudi zemljišče ob Vilharjevi cesti v Ljubljani, kjer načrtujejo gradnjo največje poslovne stavbe v državi. 

Ljubljana Cene v Evropi Pod streho Toliko let več za lastno stanovanje delamo Slovenci

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • mihatirs 13:06 05.avgust 2020.

    komaj čakam da bo zgrajeno...in takoj v nakup...imam že pripravljenih 250.000 eurov, da kupim stanovanje v Šiški... lol...ne bi smešni...kot je omenil predhodnik pred mano je ta lokacija totalno mimo, morda edino stanovanje na vrhu...kjer pa cena ne bo pod 400.000eur

  • Avatar vec
    vec 12:14 05.avgust 2020.

    Elitna lokacija, na eni strani Bloki kjer stanujejo vsi barakarji Ljubljane ter socialna stanovanja, na drugi strani trgovski center, na tretji strani avtocesta, na četrti železnica. Pomojem bo elitna samo cena.

  • Skipi 12:11 05.avgust 2020.

    221 stanovanj povpečna cena 300 jurjev, 60 milijonov na 45 investicije. Dober vložek.