Slovenija
35 ogledov

V lokalu gostu zlomil gleženj

Z alkoholom oziroma osebami pod vplivom alkohola so imeli včeraj policisti s PU Žurnal24 main
Slovenj Gradec. Predvčerajšnjim v gostinskem lokalu pretep dveh gostov, v katerem je bil eden huje poškodovan.

V torek sta se v gostinskem lokalu na območju Slovenj Gradca dva moška zapletla v verbalni spor, ki je prerasel v fizično prerivanje.

Zaradi dekleta nož v trebuh
Že marca sta se na Koroškem dva mladeniča v gostilni zapletla v prepir. Motiv za prepir je bilo dekle, ki je bilo najprej v zvezi z enim, zdaj pa se videva z drugim fantom. Starejši je med pretepanjem in prerivanjem mlajšega zabodel z rezilom preklopnega žepnega noža.

44-letni kršitelj iz Mislinje je močno odrinil 34-letnega oškodovanca iz Slovenj Gradca. Slednji je padel po tleh in si pri tem poškodoval gleženj leve noge. Odpeljati so ga morali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer so ugotovili, da ima zlomljen gleženj.

Alkohol pripeljal do pretepa
"Ne vemo, zaradi česa sta se gosta sprla. Oba sta bila pod vplivom alkohola in eden je drugega odrinil,"
o (neznanih) razlogih za pretep pravi tiskovni predstavnik PU Slovenj Gradec Peter Pungartnik. Dodal je še, da bodo zoper 44-letnika podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.