Slovenija
8430 ogledov

V ponedeljek vremenski preobrat

vročina temperatura sonce pripeka termometer
Temperature se bodo ponekod povzpele nad 30 stopinj Celzija.

Nedelja bo minila v znamenju oblačnega vremena, v notranjosti države bo padavin največ. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Primorskem okoli 26 stopinj Celzija. Že v ponedeljek sledi vremenski preobrat.

Pnevmatike Avto Kaj poletje naredi zimskim pnevmatikam

Zjasnilo se bo že ponoči, ponekod bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Vreme Slovenija Del Slovenije zajelo močno neurje, v naslednjih urah nevihte s točo

V ponedeljek bo sončno. Pihal bo okrepljen severni do severozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29, na Goriškem do 31 stopinj Celzija. Pretežno jasno oziroma sončno vreme se bo nadaljevalo tudi v torek in sredo, v sredo proti večeru pa bodo že možne posamezne nevihte.

Neurje v Dalmaciji Poskakali v morje Svet Neurje v Dalmaciji: Drama na obali Čiova

Tudi v sosednjih pokrajinah bo v nedeljo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v krajih vzhodno od nas bo občasno rahlo deževalo. Manj oblačnosti bo ob Jadranu ter v sosednjih krajih Italije. V ponedeljek bo prevladovalo sončno vreme, pihal bo veter severnih smeri.

V nedeljo bodo imeli vremensko občutljivi ljudje manjše vremensko pogojene težave. V ponedeljek bo vpliv vremena na počutje večinoma ugoden.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.