Slovenija
11 ogledov

V sredo novi ipad

Uvedba brezžičnega omrežja na območju MOL Dejan Mijović
Ipad 3. V sredo bo Apple predstavil nov izdelek. Jure Forstnerič, Monitor: Ne pričakujemo kakšnih večjih pretresov.

Apple bo v sredo napovedal nov izdelek. Za kateri izdelek gre, so kot vedno do zdaj zamolčali. A že vrabci na strehah čivkajo, da gre za ipad 3.

Boljše grafične značilnosti

Novi ipad naj bi imel boljšo baterijo kot njegov predhodnik (ipad 2) in nov procesov (imenoval naj bi se A6) naslednje generacije z boljšimi grafičnimi značilnostmi.

Obenem naj bi bil energetsko učinkovitejši, ni pa še jasno, ali bo štirijedrni. Rahle izboljšave naj bi bile tudi pri zvoku, kakšnih večjih sprememb pri fotoaparatu oziroma kameri pa naj ne bi bilo.

"Ipad 3 bo nadaljeval uspeh"

Najbrž bo največji napredek predstavljal zaslon, ki naj bi imel namesto sedanjih dobrih 786 tisoč slikovnih pik teh kar 3,14 milijona.

"Okoli vsakega novega Applovega izdelka kroži ogromno govoric, ko se približamo datumu napovedi, pa postanejo te vse bolj konkretne in verodostojne. Tako naj bi imel recimo izboljšan zaslon in hitrejši procesor, hkrati pa naj bi bil malo debelejši.

V resnici pa ne pričakujemo kakšnih res velikih pretresov, saj je Apple dokazal, da so tablice izjemno zanimivo področje, ki ga več kot očitno obvlada. Tako bo po vsej verjetnosti še naprej, novi ipad pa bo po našem mnenju nadaljeval zgodbo o uspehu. Bolj nas pravzaprav zanima, kako se bo odzvala konkurenca, ki se po prodajnih številkah do danes Applu še ni resno zoperstavila," pravi Jure Forstnerič, vodja laboratorija pri reviji 
Monitor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.