Slovenija
3831 ogledov

Več kilometrski zastoji, ki se še daljšajo

zastoj štajerska avtocesta Bralec
Zaradi del, ki jih izvajajo na štajerski in primorski avtocesti, so nastale več kilometrske kolone.

Na primorski avtocesti poteka nujno popravilo cestišča. Do 14. ure v nedeljo bo tako zaprt vozni pas med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Štajerska avtocesta bo do ponedeljka do 5. ure zjutraj zaprta med priključkoma Šentrupert in Vransko proti Ljubljani. Na omenjenem odseku namreč odstranjujejo cestninsko postajo Vransko. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Stanje ob 14.30

Zastoj na primorski avtocesti je dolg približno 8 kilometrov. Sega do priključka Vrhnika. Obvoz za osebna vozila je možen po vzporedni cesti med Vrhniko in Brezovico. Zastoj je tudi na regionalnih cestah Logatec - Vrhnika ter Dragomer - Brezovica. Obvoz je možen tudi preko Horjula.

Na štajerski avtocesti je nastal zastoj, dolg približno 6 kilometrov. Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na priključku Žalec. Zastoj je tudi na obvozni cesti. Obvoz je možen tudi po cesti Celje - Laško - Zagorje - Izlake - Trojane.

Stanje ob 13.30

Zastoj med Vrhniko in Brezovico je dolg približno 9 kilometrov. Sega do priključka Vrhnika. Obvoz za osebna vozila je možen po vzporedni cesti med Logatcem in Brezovico. Zastoj je tudi na regionalni cesti Logatec - Vrhnika ter Dragomer - Brezovica. Obvoz je možen tudi preko Horjula. 

Pred izvozom Šentrupert na štajerski avtocesti je 8 kilometrov dolg zastoj. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na priključku Žalec. Zastoj je tudi na obvozni cesti. 

Stanje ob 10.45

Na primorski avtocesti je med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani nastal približno 9 kilometrov dolg zastoj, ki sega do priključka Vrhnika. Obvoz za osebna vozila je možen za osebna vozila po vzporedni cesti med Logatcem in Brezovico. Zastoj je tudi na regionalni cesti med Logatcem in Vrhniko ter Dragomerjem in Brezovico.

Pred izvozom Šentrupert na štajerski avtocesti je nastal približno 6 kilometrov dolg zastoj. Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na priključku Žalec. Zastoj je tudi na obvozni cesti. 

Stanje ob 9.30

Na primorski avtocesti je bil ob 9.30 približno 9 kilometrov dolg zastoj, ki sega do priključka Vrhnika. Obvoz je možen za osebna vozila po vzporedni cesti med Logatcem in Brezovico. Nastal pa je tudi zastoj na cesti Dragomer - Brezovica. 

Pred izvozom Šentrupert je po podatkih prometnoinformacijskega centra nastal približno 4-kilometrski zastoj. Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na Šempetru. Zastoj je nastal tudi na obvozni cesti. 

Po podatkih prometnoinformacijskega centra bo v nedeljo na štajerski avtocesti zaprt tudi izvoz Krtina proti Ljubljani. Zaradi obnove cestišča pri Rovtah pa bo od 15. aprila do 20. junija zaprta regionalna cesta Logatec - Žiri. 

kolone v prometu pri predoru Golovec Slovenija Začenja se obdobje obsežnejših del

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.