Slovenija
24 ogledov

Vojaki se bodo znojili

V vojašnici že pilotirajo temelje nove športne dvorane in urejajo odvodnjavanje. Žurnal24 main
Temelji. V vojašnici raste športna dvorana. Nared bo prihodnje leto. Odprli bi jo tudi lokalni skupnosti.

Kranj. Nova športna dvorana v vojašnici bo dokončana oktobra prihodnje leto, so povedali na ministrstvu za obrambo. Z investicijo, vredno skoraj tri milijone evrov, bodo pridobili 2.300 kvadratnih metrov površin za različne športne dejavnosti.

V kleti so načrtovani zaprto strelišče, fitnes in tehnični prostori, v pritličju športna dvorana s plezalno steno in dvorana za borilne veščine ter garderobe in sanitarije, v nadstropju pa kabineti, sejna soba in strojnici,” so namembnost bodoče dvorane opisali na ministrstvu, glede trenutnega poteka del pa pojasnili, da že pilotirajo temelje objekta in urejajo odvodnjavanje.

Mika tudi občino
Z dvorano v vojašnici se že dlje časa odkrito spogleduje tudi mestna uprava, ki bi tako rešila pomanjkanje prostorov za borilne panoge. Pri Slovenski vojski so bili do zdaj željam, da bi dvorano odprli tudi lokalni skupnosti, naklonjeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.