Slovenija
4511 ogledov

Voznik avta v Šiški s pestmi nad kolesarja

kolesar Anže Petkovšek
Ljubljanski policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi dogodka, do katerega je prišlo v sredo okoli 16.40 v križišču Skopolijeve in Derčeve ulice.

Neznani voznik vozila Volkswagen jetta novomeških registrskih oznak je domnevno zaradi prometnega prekrška s kolesarjem fizično obračunal, nato pa se s kraja odpeljal. Kolesar je dobil lahke poškodbe.

Policijska uprava Ljubljana prosi vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o dogodku, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimno na 080 1200 ali to sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Šiška 01 583 3700.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Žurnalček 16:23 06.junij 2019.

    Evo iz glave ! WV Jeta je najpopularnejši avto v SLO in jih je na cesti ene tri miljone . Kljub temu moji možgani tole pretepaško NM Jeto locirajo na Žabjak in NM , med cigane ! Mene bi blo ...prikaži več sram sploh prosit občane za pomoč! Problem je v temu , da si z računalnikom pač ne morete pomagati , kajti na avtu so bile tablice nekega drugega avta in je računalnik na vprašanje čigave so, krepnil.

  • marsal 15:13 06.junij 2019.

    kolesarji se vozijo malo po cestah , pločnikih, prehodih za pešče ter po kolesarskih stezah in izkoriščajo pravilo , da mora voznik avtomobila paziti na šibkejše v prometu! Marsikater kolesar sploh nima osnovnega znanja o prometnih pravilih in sploh ne ...prikaži več ne bi smel na cesto! Policaji bi morali skoraj polovici kolesarjev odvzeti kolesa !

  • Avatar Leon
    Leon 10:07 06.junij 2019.

    Policija prosi za pomoč ! https://www.zurnal24.si/slovenija/prometni-kolaps-sredi-ljubljane-vse-stoji-policistka-skoraj-izgubila-zivce-329093