Slovenija
13114 ogledov

Vreme: Arso opozarja

Oblaki
Neprijazna nedelja. Kam se pomika?

Agencija za okolje je objavila opozorilo, da bodo pozno popoldne ob prehodu nevihtne linije ob morju prehodno možni močnejši sunki severozahodnega ali zahodnega vetra.

Zvečer in v prvem delu noči se bo nato pas dežja z nevihtami pomikal čez Slovenijo proti vzhodu. Možne bodo močnejše nevihte z nalivi. Nato bo dež prehodno ponehal, v zgodnjem jutru pa se bodo od zahoda spet začele pojavljati plohe in kakšna nevihta, napovedujejo vremenoslovci z Arsa.

Gibanje padavin spremljajte na tej povezavi.

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

Jutri dopoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo popoldne od zahoda ponehale, hkrati pa se bo jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22 stopinj Celzija.

V torek bo sončno. Jutro bo sveže in ponekod po nižinah megleno. V sredo dopoldne se bo pooblačilo, tu in tam bo možen rahel dež.

Sonce Napoved Slovenija Jutri sprememba vremena

Od 12. do 17. septembra 2019

V četrtek se bo od zahoda nad srednjo Evropo in severozahodni Balkan razširilo območje visokega zračnega tlaka. V soboto se bo od severozahoda nad srednjo Evropo vdirala višinska dolina s hladno fronto, ki bo prinašala precej hladnejšo zračno maso. Ta bo predvidoma prodirala proti jugu nekoliko vzhodneje od naših krajev, a tudi pri nas se bo ohladilo, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V četrtek bo sprva pretežno oblačno, a večinoma suho. Čez dan se bo zjasnilo. V petek in soboto bo večinoma stabilno in toplejše vreme. V nedeljo se bo ohladilo, prehodno bo možen rahel dež. V začetku naslednjega tedna bo sončno in sveže.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Oblaki Odkloni Slovenija Vreme: Nove ugotovitve Arsa - nadpovprečno

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • eaq89064 18:18 08.september 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ... Preberite več.........>>>>> www.WebWork3.Com