Slovenija
7963 ogledov

Vreme: Ne, padavin ni konec. Kje bodo in kdaj?

Oblaki
Sveža vremenska napoved do začetka prihodnjega tedna.

Pred nami je sončen dan, napovedujejo vremenoslovci na Arsu, ki dodajajo, da bodo popoldne predvsem v hribovitem svetu nastale posamezne nevihte. Dnevne temperature bodo od 26 do 31 stopinj Celzija.

Jutri bo dopoldne sončno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, v notranjosti Slovenije bodo krajevne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20, najvišje dnevne od 25 do 30, na Primorskem do 32 stopinj.

Nevihte nas bodo spremljale tudi v četrtek, ko bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, še več ploh in neviht pa bo v petek, ko bo tudi hladneje, napovedujejo na Arsu.

vročinski val Svet Takšnih temperatur še niso izmerili

Od 2. do 7. avgusta

Naši kraji bodo v območju zahodnih višinskih vetrov. Vremenske motnje se bodo iznad Atlantika v glavnem pomikale severno od Alp, občasno pa tudi vplivale na vreme pri nas, kaže vremenska slika.

V petek, kot že omenjeno, kaže na precejšnjo možnost krajevnih padavin. Ob koncu tedna bo predvidoma bolj ustaljeno vreme, v začetku prihodnjega pa se bo verjetnost za padavine spet povečala. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj, napoved sklenejo pri Arsu.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Neurje v Italiji Italija Svet Njen avto dobesedno dvignilo, 27-letnica podlegla poškodbam

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1