Slovenija
11836 ogledov

Vreme: Tako bo prvi teden avgusta

Oblaki
Padavine bodo popoldne in zvečer od zahoda oslabele. Kako pa kaže za naprej?

Vremenoslovci Agencije za okolje RS na svoji spletni strani napovedujejo, da bodo padavine, med katerimi bodo tudi močnejši nalivi, proti koncu dneva slabele.

Jutri bo na zahodu spremenljivo, drugod pretežno oblačno. Občasno bodo še krajevne padavine, lahko tudi nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, najvišje dnevne od 22 do 26, na Primorskem do 29 stopinj.

Predvsem v južni polovici države bodo intenzivne padavine, nevihte z nalivi in močnejšimi sunki vetra se lahko sredi dneva in popoldne pojavljajo tudi na severovzhodu države.

V torek in sredo bo večinoma sončno, popoldne lahko v hribovitem svetu nastane kakšna ploha ali nevihta.

Napoved od 1. do 6. avgusta

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Arso na spletni strani navaja, da bodo od 1. avgusta naprej naši kraji v območju zahodnih višinskih vetrov. Atlantske vremenske motnje se bodo proti vzhodu pomikale severno od Alp in občasno vplivale na vreme pri nas.

V četrtek in petek kaže na precejšnjo možnost krajevnih padavin, predvsem v popoldanskem času. Ob koncu tedna in na začetku prihodnjega bo bolj ustaljeno vreme. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 30 stopinj, napoved sklenejo pri Arsu.

Prešernov trg Švicarska študija Slovenija Ljubljana v vsej študiji najslabše

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.