Slovenija
9673 ogledov

Vreme: Takšen bo zadnji počitniški teden

Oblačno vreme oblaki pretežno
Čaka nas precej spremenljivo vreme.

Pred nami je po večini spremenljivo do pretežno oblačen dan, pričakujemo pa lahko tudi posamezne plohe in nevihte. "Večja možnost za nastanek neviht obstaja na severu države, a lahko kakšna nevihta nastane tudi drugje. Občasne padavine z možnostjo pojava neviht se bodo nadaljevale tudi v noč na soboto," napoveduje portal neurje.si. 

Danes lahko več sonca pričakujemo na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja. Ponekod v notranjosti bo pihal veter vzhodnih smeri, pravijo na agenciji za okolje. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 °C, na Primorskem do 31 °C. 

Spremenljivo do pretežno oblačno vreme se bo nadaljevalo tudi jutri. Prav tako se bodo pojavljale plohe in nevihte. Na Primorskem bo delno jasno, pihala bo šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20 °C, ob morju okoli 22 °C, najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 °C, na Primorskem do 31 °C.

Oblačno vreme oblaki pretežno | Avtor: Profimedia Profimedia

Kako kaže prihodnji teden?

Podobno vreme se bo nadaljevalo tudi v nedeljo in ponedeljek. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe in nevihte. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. 

Na Primorskem bo največ sonca in posledično bodo temperature še vztrajale okoli 30 °C. Prihodnji teden lahko v notranjosti države pričakujemo spremenljivo oblačno vreme s sončnimi obdobji. Predvsem v popoldanskem času bodo možne krajevne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo po nižinah malo nad 25 °C.

vremenska napoved | Avtor: Meteo.si Meteo.si

Jesen Pripravite se! Svet Vreme: AccuWeather napoveduje takšno jesen

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • anarchistischer 13:40 23.avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan. Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj ...>> www.WebJob33.Com