Slovenija
1049 ogledov

Vreme: Kmalu prihaja ohladitev

Pomlad
Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka, ki počasi slabi. Padavine lahko pričakujemo že v tem tednu.

Danes bo jasno, le nad morjem se lahko zjutraj za krajši čas pojavi megla. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na jugovzhodu do 23 °C, napovedujejo vremenoslovci na Arso.

Z zahoda prihaja oblačnost

Ponoči bo še pretežno jasno, proti jutru pa bo oblačnost od zahoda pričela naraščati. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 5, ob morju in v krajih z vetrom od 6 do 9 °C.

Jutri se bo na Primorskem in Notranjskem zmerno pooblačilo, drugod bo še dokaj sončno. Jugozahodni veter se bo čez dan nekoliko okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18, na vzhodu do 21 °C.

Obeti

V naslednjih dneh bo prišlo do prvega večjega poslabšanja vremena po 6. januarju, opozarjajo vremenoslovci portala ciklon.si.

V sredo se bo povsod pooblačilo. Od jugozahoda bo pričelo deževati, na vzhodu bo padavin malo, v četrtek pa bodo naše kraje dosegle padavine. S četrtkom prihaja v naše kraje tudi ohladitev.

Vreme: Ne bo še miru. To lahko pričakujemo. - Oblaki Vreme Slovenija Srednjeročna napoved. Takšna bo prva polovica aprila.

V večjem delu Slovenije še vedno velja velika požarna ogroženost v naravnem okolju, zato je potrebna dodatna previdnost pri izvajanju aktivnosti v naravi, saj lahko že manjša iskra povzroči požar.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.