Slovenija
6618 ogledov

Vreme: Za prihodnji teden pripravite toplejša oblačila

Jesen
Danes do 28 stopinj. Za vikend vremenska mešanica, prihodnji teden pa občutno hladneje.

Petek bo jasen, temperature pri nas se bodo gibale od 24 do 28 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci z Arsa.

Jutri zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Na Primorskem bo sončno, prehodno bo spet zapihala šibka burja. Drugod se bo oblačnost povečala. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 16, najvišje dnevne od 22 do 26, na Primorskem do 29 stopinj.

V nedeljo bo na Primorskem precej jasno. Drugod bo sprva precej nizke oblačnosti, ki se bo čez dan sušila. V ponedeljek bo precej jasno. V hribovitih krajih zahodne Slovenije se bo pooblačilo, sredi dneva in popoldne lahko nastane kakšna nevihta.

Od 16. do 21. septembra

V prihodnjem tednu bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka, ki bo v torek ob prehodu vremenske fronte oslabelo. Za to vremensko fronto bo od severa dotekal občutno hladnejši zrak, napovedujejo na Arsu.

V ponedeljek bo sončno z jutranjo meglo po nižinah, le v zahodnih hribovitih krajih se bo prehodno pooblačilo. V torek bo nekaj dežja, nato pa od srede do sobote spet suho, a hladnejše vreme, napoved sklenejo na Arsu.

September Meteorologi Slovenija Srednjeročna napoved: Takšno vreme nas čaka do konca septembra

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Snežinko 12:28 13.september 2019.

    Kaj pa, če bi se vi (in vremenarji) odločili? Dan, dva nazaj ste pisali, da se vrača vroče poletje, danes pa, da bomo drug teden v bundah...???