Slovenija
39 ogledov

Vse prostore želijo na eni lokaciji

Kmetijska zadruga Trebnje gradi prizidek k trgovini, je povedal Ludvik Jerman. ( Žurnal24 main
Kmetijska zadruga Trebnje. Širitev jih bo stala 1,3 milijona evrov. Prihodnje leto še gradnja menze.

Pri Kmetijski zadrugi Trebnje so se odločili za širitev samopostrežne trgovine v Starem trgu, saj je bila premajhna in ni izpolnjevala vseh pogojev za normalno poslovanje, je povedal direktor Ludvik Jerman. “Inšpektorji so nas že opozarjali, da nimamo ločenih hladilnic, saj moramo imeti po standardih ločeno meso, perutnino, kruh, sire, salame, zelenjavo,” je pojasnil. Po izgradnji bo trgovina tako velika, kot je bila prejšnja trgovina s skladiščem, sicer pa bodo v treh nadstropjih pridobili skupno 1.600 
kvadratnih metrov.

Uprava pod isto streho
V zgornjem nadstropju bodo dobili prostore za upravo zadruge, ki je zdaj na Baragovem trgu. “Stare prostore prodajamo. Po zaključenih delih bomo imeli vse na enem mestu,” je povedal Jerman. Naložba jih bo stala okoli 1,3 milijona evrov. “Naslednje leto pa pride na vrsto še razširitev bifeja v menzo za prehrano,” je razkril direktor. Menza, v kateri bo pri mizah 20 sedežev, bo namenjena tako njihovim zaposlenim kot širši javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.