Slovenija
8896 ogledov

Za 47.200 evrov prodajajo 15 m2 veliko garsonjero v kleti brez dnevne svetlobe

stanovanja napremičnine Dravlje Ljubljana Anže Petkovšek
Na spletnem portalu nepremicnine.net se je pojavil oglas, v katerem nepremičninska agencija oglašuje prodajo 15 kvadratnih metrov velikega stanovanja, za katerega bi prodajalec rad iztržil 47.200 evrov.

Iz fotografij je razvidno, da gre za kletno stanovanje brez dnevne svetlobe. Nepremičninarski posrednik nam je sicer pojasnil, da stanovanje sicer okno ima, a le to zagotavlja le 20 odstotkov dnevne svetlobe. 

stanovanja Slovenija "Lastniki raje puščajo stanovanja prazna"
Prodajajo se le kakovostnejše nepremičnine, zato bi lahko bil padec cene kvadrat Slovenija Cene nepremičnin v Sloveniji podivjale

Stanovanje, ki je bilo popolnoma prenovljeno leta 2018, se prodaja na Brilejevi ulici v Dravljah.

"Primerna je za investitorje, ki imajo željo ukvarjati se z oddajo nepremičnin ali posameznike oz. par, ki si želijo skromno bivališče na odlični lokaciji," je zapisano v opisu, kjer med prednosti navajajo bližino trgovskih centrov, postajališča LPP in avtocestnega priključka.  

Garsonjera v Dravljah | Avtor: nepremicnine.net nepremicnine.net

Dodajajo, da ima "garsonjera vse, kar je potrebno za nemoteno bivanje - sobo, kopalnico s tušem in toaleto ter kuhinjo z možno vgraditvijo prezračevalne naprave. Priključena je na elektriko, vodovoe, kanalizacijo in internet".

"Dostop do garsonjere je omogočen iz dveh vhodov, iz parkiriščne oz. kletne strani ter glavnega vhoda v pritličju," še navaja prodajalec. 

Stanovanje, ki ga prodaja Stanovanjski sklad JSS MOL, Petkovškovo nabrežje 67 Slovenija Najemnine v Ljubljani poletele, stanovanja oddajo praktično takoj ljubljana 17.05.12, terasasti bloki, naselje, Ulica Bratov Ucakar, Koseze, foto: Slovenija Če kupujete nepremičnino, vam je lahko žal: Poglejte ta skok!

Morebitni kupec bi ob nakupu stanovanja moral plačati še provizijo nepremičninski agenciji v višini dveh odstotkov plus DDV.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • ode 08:41 01.julij 2019.

    Ni važno za koliko se prodaja, ampak, za koliko bo prodano. To velja za vse, kar se normalnim potom prodaja. Natanko toliko je prodani predmet tisti trenutek tudi vreden. Nekateri pa tudi, kot v tem primeru, mečejo trnek brez vabe ...prikaži več in računajo na naivne ribe.

  • Skipi 22:18 30.junij 2019.

    Kakšnen inšpektor sigurno bere tole in bi lahko dal kazen nepremičninski agenciji ker je nezakonito plačevanje provizije kupca. Ta lahko plača provizijo le ob strinjanju in podpisu v pogodbi s prodajalcem. Zakaj to tudi uradno dopusčate.