Slovenija
21 ogledov

Za dopustnike: tudi do 38 stopinj Celzija

Plaža v Trogiru Pixell
Vročinski val. Temperature jutri v Sloveniji do 35, na Hrvaškem pa celo do 39 stopinj Celzija.

Tudi jutri lahko pričakujemo visoke temperature. Po podatkih državnega hidrometeorološkega zavoda se bodo najnižje jutranje temperature gibale med 13 in 18 stopinjami Celzija, ob morju okoli 29, najvišje dnevne temperature pa bodo med 29 in 35 stopinj Celzija.

 

Še topleje bo pri naših južnih sosedih, kamor so se te dni odpravili tudi številni slovenski državljani, na kar so opozarjale tudi dolge kolone. Vremenska prognoza hrvaškega hidrometeorološkega zavoda za nedeljo napoveduje še toplejši dan od današnjega. Temperature zraka bodo marsikje višje od 35 stopinj Celzija, v vzhodni Slavoniji in Baranji pa bodo dosegle celo 39 stopinj Celzija.

Najnižje jutranje temperature zraka na Hrvaškem se bodo sicer gibale med 15 in 21, na Jadranu med 21 in 25 stopinjami Celzija, najvišje dnevne temperature pa bodo po napovedih hrvaškega DHMZ med 35 in 38 stopinjami Celzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.