Slovenija
28 ogledov

Za razvoj glasbenih talentov otrok

Z zbranim denarjem nameravajo otrokom iz trebanjskega vrtca kupiti potrebne glas Žurnal24 main
Dobrodelna prireditev. Zbirali bodo denar za nakup glasbil. Postavili bodo še zadnje od petih igral.

V kulturnem domu bo v torek ob 17. uri dobrodelna prireditev Sklada Vrtca Trebnje, na kateri bodo zbirali denar za nakup glasbil za potrebe glasbenih dejavnosti vrtca. “Zastavljeni cilj je izboljšati pogoje dela na glasbenem področju predšolske vzgoje. Celovit razvoj otroka se namreč začne že v zelo zgodnji mladosti in prav zato moramo otrokovim skritim talentom dati možnost in priložnost, da se pokažejo in izrazijo,” so povedali v odboru sklada.

Sklad, ki je bil ustanovljen oktobra 2005, je letos izvedel že dve akciji. Z akcijo E-novoletna čestitka so zbrali 200 evrov, ki so jih namenili za nakup zunanjih igral, z akcijo Novoletni cekin pa 290 evrov, ki so jih porabili za nakup športnih rekvizitov. Prejšnji mesec so postavili štiri od petih zunanjih igral, zadnje pa bodo postavili ta mesec. Igrala so stala sedem tisočakov, denar za njihov nakup pa je sklad zbiral dve leti. V preteklih letih so z zbranim denarjem kupili hladilne naprave, otroška kolesa, dežnike, čelade in manjše tehnične izdelke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.