Slovenija
5811 ogledov

Od danes do torka pričakujte norišnico na primorski avtocesti

Avocesta Andrej Leban
Čeprav so sprva mislili, da takšen ukrep ne bo potreben, se je izkazalo, da ne gre drugače.

Dars sporoča, da bodo zaradi del popolnoma zaprli priključek Postojna na primorski avtocesti. Zapora bo trajala do vključno 12. junija. Obvoz bo za vsa vozila urejen preko avtocestnega priključka Razdrto. 

Izvoz z avtoceste iz smeri Ljubljane bo zaprt od danes od 12. ure do 12. junija do 15. ure. Uvoz na avtocesto proti Kopru bo zaprt do 12. junija do polnoči, uvoz na avtocesto proti Ljubljani pa bo zaprt od danes od 9.30 do 12. junija do 4. ure zjutraj. Izvoz z avtoceste iz smeri Kopra bo zaprt ostal do 12. junija do polnoči.

Po posvetu sprejeli drugačno odločitev

Na Darsu pravijo, da so se za zaporo odločili, ker bo treba priključek preplastiti ter postaviti jeklene varnostne ograje in urediti talne ter vertikalne signalizacije.

Sprva so ocenili, da priključka ne bo treba v celoti zapirati, a so se drugače odločili po sestanku z izvajalcem del in nadzornim inženirjem.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.