Slovenija
8043 ogledov

Primorska avtocesta spet prevozna

Prometna nesreča na avtocesti Promet.si
Za osebna vozila priporočajo uporabo vzporedne regionalne ceste.

Primorska avtocesta za Brezovico proti Kopru je bila zaprta zaradi prometne nesreče. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je zdaj zaprt le še vozni pas. Nastaja zastoj. Za osebna vozila priporočajo vzporedno regionalno cesto na relaciji Ljubljana-Vrhnika.

Medtem na vseh glavnih prometnicah po državi nastajajo zastoji, ponekod zaradi sneženja, drugje zaradi zastojev tovornih vozil ali plužnih in posipnih skupin.

Prepoved vožnje zaradi burje še vedno velja za počitniške prikolice, hladilnike, vozila s ponjavami in avtobuse ne glede na težo še vedno na hitri cesti Nova Gorica-Razdrto med Selom in razcepom Nanos.

Na regionalni cesti je omejitev na odsekih Razdrto-Manče-Vipava in Selo-Vogrsko-Ajševica, in sicer za počitniške prikolice, hladilnike, vozila s ponjavami, ki so lažja od osem ton.

Cesta čez prelaz Vršič je zaprta, čez prelaze Korensko sedlo in Jezerski vrh pa so obvezne verige. Uporabo verig na prometnoinformacijskem centru sicer priporočajo tudi na avstrijski strani prelaza Ljubelj.

dezurni@styria-media.si

Selfi sredi avtoceste Neverjetno Avto Enim še kar ni jasno! Spet "selfi" sredi AC!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.