Slovenija
15142 ogledov

Od torka naprej lahko opravite še eno novo opravilo

slovenija 10.05.11, zavarovalna polica, avtomobilsko zavarovanje, zavarovanje, p Anže Petkovšek
Nič več le na daljavo.

V okviru sproščanja ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa se ponovno odpirajo tudi vrata zavarovalnic.

Prve poslovalnice bo mogoče obiskati v torek, postopno bo nato sledilo odprtje še preostalih. Potrošnikom sicer svetujejo, naj se za obisk odločijo le v nujnih primerih oz. kadar storitve ne morejo opraviti na daljavo.

koronavirus covid-19 test Covid-19 Slovenija Novi podatki o okužbah v Sloveniji

Zavarovalnice so skupaj z drugimi nenujnimi trgovinami in storitvami morale zapreti vrata 16. marca, v tem času pa so sklepanje zavarovanj in prijavo škod omogočale na daljavo. V petek pa je vlada zavarovalniške storitve izvzela iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom.

Iz Zavarovalnice Triglav so danes sporočili, da bodo v torek odprli vseh 12 območnih sedežev po državi, dan kasneje pa bodo vrata postopoma začela odpirati tudi predstavništva in druge enote skupine.

Avtomobilsko zavarovanje | Avtor: Andrej Leban Andrej Leban

cepivo injekcija COVID-19 Svet Najbolj optimistična napoved glede cepiva do zdaj

Banke, ki so zaradi koronavirusa sredi marca začasno zaprle del bančnih poslovalnic in skrajšale delovni čas, napovedujejo postopno odpiranje poslovalnic in podaljševanje delovnega časa. Nekatere bodo to storile prihodnji teden, nekatere po prvomajskih praznikih, vse pa sledijo povpraševanju strank in priporočilom pristojnih institucij.

S prijavo škode ni treba hiteti

V odprtih poslovalnicah bo zavarovalnica vzpostavila sistem dežurstev vsak delovni dan med 9. in 13. uro. Ob tem opozarjajo, da bo vstop mogoč samo posamično skozi glavne vhode posamezne lokacije in za zdrave osebe, obvezna bosta uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok.

V največji slovenski zavarovalnici dodajajo, da v teh izrednih izrednih razmerah s prijavo škode ni treba hiteti, če ne gre za nujen primer, pač pa naj ljudje najprej poskrbijo za lastno varnost.

Hrvaška avtocesta Avstrijci, Nemci ... Popotnik Bo Slovenija poleti postala turistični most?

Enak delovni čas kot v Zavarovalnici Triglav bodo imeli do konca aprila tudi v Zavarovalnici Sava, kjer ta teden odpirajo poslovne enote v Celju, Kopru, Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, Novi Gorici in Slovenj Gradcu. Tudi v tej zavarovalnic poudarjajo, da bodo ponovno odpiranje poslovalnic prilagodili najprej skrbi za zdravje zaposlenih ter hkratni odgovornosti do strank in poslovanja zavarovalnice.

Zavarovanje avtomobila | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Hrvaška plaža NOVA REALNOST Popotnik Najprej na odvzem krvi, po posebni potni list in šele nato čez mejo na Hrvaško

Zavarovalnica Generali o ponovnem odprtju svojih poslovalnic obvešča svoje stranke prek omrežja Facebook. Tam je mogoče tudi prebrati, da bo zavarovalnica Grawe v torek ponovno odprla svojo poslovno enoto na Komenskega v Ljubljani.

Komentarjev 1
  • Avatar Berrilita
    Berrilita 01:00 28.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om