Slovenija
5674 ogledov

Zvečer in ponoči nevihte, tako je bilo v Postojni

Nevihtni oblaki
Vreme z nevihtami in močnejšimi nalivi tudi pri nas še ni reklo zadnje.

Pri nas še nekaj časa ne bomo pospravili dežnikov. Nocoj so možne tudi kratkotrajne močnejše nevihte z dolgotrajnejšim nalivom, opozarja portal Neurje.si.

Dodajajo fotografijo posledic nevihte, ki se je razbesnela v okolici Postojne.


Jutri bo dopoldne pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, več sonca bo sredi dneva in popoldne. Še bodo nastajale posamezne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 28 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

V soboto bo večinoma sončno, po nekaterih nižinah bo zjutraj megla. Popoldne bo nastalo nekaj krajevnih ploh in neviht, ki bodo najbolj verjetne v hribovitem svetu.

V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.

kopališče, kopanje, poletje Vreme Slovenija Osvežena napoved za prihodnji teden

Od 16. do 21. julija

"Od ponedeljka do sobote bodo naši kraji pod vplivom razmeroma vlažnih zahodnih višinskih vetrov. Ozračje bo zato še nestabilno," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Od ponedeljka do sobote bo ob dopoldnevih razmeroma sončno, sredi dneva in popoldne pa bodo nastajale krajevne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma od 24 do 29 stopinj.

Nevihte Takšno poletje Slovenija Vsak dan dež? To pravijo vremenoslovci.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.