Šport
978 ogledov

24-letni član NFL ekipe umrl v prometni nesreči

Dwayne Haskins Profimedia
Igralci moštva Pittsburgh Steelers so izgubili soigralca.

Podajalec NFL ekipe Pittsburgh Steelers Dwayne Haskins je umrl v prometni nesreči, 24-letnika je zbilo vozilo. Do tragičnega dogodka je prišlo na Floridi, kjer je potekal trening kamp moštva iz zvezne države Pennsylvania.

"Skrušen in brez besed sem ob nesrečni smrti Dwayna Haskinsa," je v izjavi za javnost dejal trener moštva Steelers Mike Tomlin.

"Po prihodu v Pittsburgh je hitro postal član Steelers družine. Bil je eden najbolj marljivih delavcev, tako na igrišču kot v družbenem okolju. Dwayne je bil izjemen soigralec ter za mnoge še večji prijatelj. Resnično imam zlomljeno srce," je nadaljeval Tomlin.

Haskins je bil po odlični karieri na univerzi Ohio State izbran kot 15. na naboru leta 2019. Izbrali so ga takratni Washington Redskins, ki od tega leta dalje nosijo ime Commanders. Za moštvo iz glavnega ameriškega mesta je skupno odigral 16 tekem.

V Pittsburgh se je preselil pred minulo sezono.

Dwayne Haskins | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.