Šport
57 ogledov

Aaron Lewis tarča posmeha zaradi napake pri himni

Aaron Lewis World Series MLB SF giants KC Royals himna EPA
Ameriški pevec Aaron Lewis je tarča posmeha na spletu. Dvainštiridesetletni pevec skupine Staind se je pred finalno tekmo lige MLB v baseballu na stadionu v San Franciscu namreč zmotil že v besedilu prve kitice ameriške himne, poroča agencija dpa.

"Za vse skupaj so krivi živci. Kar se je zgodilo, mi ne da miru," je na Facebooku zapisal Aaron Lewis in dodal, da upa, da mu bodo Američani napako odpustili.

Lewisa lahko potolaži dejstvo, da s to napako nikakor ni osamljen. Še bolj znan je primer Christine Aguilere, ki se ji je podobna nerodnost pripetila leta 2011 na Super bowlu in tudi ona se je takrat na široko opravičevala Američanom in poudarjala ljubezen do države.

Bumgarner za tretjo zmago

Moštvu San Francisco Giants po nedeljski tekmi sicer manjka le še ena zmaga za novo slavje v baseballski ligi MLB. Ekipa iz Kalifornije je po zaslugi razpoloženega Madisona Bumgarnerja doma ugnala Kansas City Royals s 5:0 in za tretje slavje po letu 2010 potrebuje le še eno zmago.

San Francisco vodi s 3:2 v zmagah, zadnji dve tekmi pa bosta v Kansas Cityju. Prva bo na sporedu že v torek, morebitna sedma nato v sredo. Giants so bili prvaki že v letih 2010 in 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.