Šport
12 ogledov

Anaheim le zmagal, San Jose slavil petič zapored

san jose sharks Reuters
Pestro je bilo dogajanje v pacifiški skupini, v kateri so imeli hokejisti Los Angeles Kings prost večer. Zmagi sta vpisali najboljši ekipi skupine Anaheim Ducks, ki so slavili po štirih porazih, in San Jose Sharks, ki so zmagali petič po vrsti.

Ekipa Anaheim Ducks je po štirih zaporednih porazih prišla do nove zmage; na gostovanju je premagala Colorado Avalanche s 6:4 in bo na naslednji tekmi igrala s Kopitarjevimi kralji, prav tako v gosteh. Anaheim je ostal na drugem mestu lige (95 točk) in na čelu pacifiške skupne.

Drugi v skupini in tretji v ligi so igralci San Jose Sharks, ki so v New Yorku premagali Islanders s 4:3. Anaheim in San Jose imata po 95 točk, ob tem pa so Ducks igrali tekmo nanj. Na osmem mestu lige je Los Angeles, ki ima 82 točk, vodi pa tokrat prosti St. Louis (97).

Na ledeno ploskev so stopili tudi hokejisti Vancouver Canucks, ki so v gosteh pri Washington Capitals klonili z izidom 3:4. Vancouver je na petem mestu v pacifiški skupini, še eden izmed tekmecev Los Angelesa, Calgary Flames, je po kazenskih strelih premagal Dallas Stars s 4:3. Calgary ima 61 točk in je na predzadnjem mestu pacifiške skupine in zahodne konference.

Liga NHL, izidi:

New York Islanders : San Jose Sharks 3:4**
Washington Capitals : Vancouver Canucks 4:3
Florida Panthers : New Jersey Devils 5:3
Detroit Red Wings : Edmonton Oilers 2:1**
Chicago Blackhawks : Nashville Predators 2:3
Winnipeg Jets : New York Rangers 2:4
Dallas Stars : Calgary Flames 3:4
Colorado Avalanche : Anaheim Ducks 4:6

** - po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.