Šport
27 ogledov

Armenci organizirali borbo šestletnikov

Pretep šestletnikov Youtube
V Armeniji so kot uvod v borbe "pravih" borcev organizirali obračun, na katerem sta se pomerila dečka, stara šest in sedem let. Oba sta se borila brez zaščitne opreme za udarce v glavo.

Pred tednom dni se je na spletu pojavil posnetek dveh dečkov, ki sta se pomerila v spopadu v kletki, po pravilih MMA. Šlo je za sedemletnega Hayka Tashchyana in šestletnega Minasa Avagyana.

Borba je bila organizirana kot tiste na višji ravni, pred obračunom je bilo na vrsti tehtanje, oba nadobudneža pa sta se pred začetkom tudi pogledala iz oči v oči, kot to počno pravi borci. Boj je trajal le 50 sekund, videti pa je bilo tako udarce v glavo kot davljenje.

"To je grozno. Njihove starše bi morali premlatiti s palico," je zgroženo povedal Dana White, predsednik UFC. A z njim se očitno ni strinjalo občinstvo, ki je oba fanta nagradilo z bučnim aplavzom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.