Šport
26 ogledov

Arsenal podpisal z Brooklynom Beckhamom

Brooklyn Beckham EPA
Po poročanju nekaterih angleških medijev je najstarejši sin Davida Beckhama, Brooklyn, podpisal enoletno pogodbo z Arsenalom, čeprav naj bi se zanj zanimala tudi Chelsea in Manchester United.

Dva od treh sinov Davida Beckhama sta včlanjena v Arsenalovo mladinsko akademijo, ki slovi po produciranju odličnih nogometašev. Oba sta navijača topničarjev, čeprav je njun oče legenda Manchester Uniteda. Najstarejši Becksov sin, 15-letni Brooklyn Beckham, naj bi v teh dneh podpisal profesionalno pogodbo s klubom, ki domuje na stadionu Emirates.

"Brooklyn je talentiran in izstopa na vseh treningih in tekmah, ki se jih udeleži," je za Daily Star povedal vir iz severnolondonskega kluba. "Zanj se zanimajo tudi drugi klubi in Arsenal je zaščitil svojo investicijo. Šlo je bolj za vprašanje kdaj, ne pa če bo podpisal pogodbo z velikim klubom," še navaja Daily Star.

Romeo že v dvojni vlogi

Omenjeni vir je angleškim novinarjem zaupal še, da je Arsenal z enoletno pogodobo zaščitil svojega "šolarčka", saj naj bi se zanj resno zanimala tudi Chelsea in Manchester United. Pogodbo, ki bi mladeniču prinesla prvo dolgoročno sodelovanje s klubom, gre morda pričakovati že v naslednjem poletju.

Tudi Brooklynov mlajši brat, 12-letni Romeo, igra za Arsenal, lani je nastopal za selekcijo U13. Ob tem je že odšel po očetovih stopinjah, saj je ob tem delal tudi kot model za Burberry. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.