Šport > Nogomet
24 ogledov

Beckhamov sin po očetovih stopinjah

david beckham brooklyn EPA
Brookly Beckham, najstarejši sin upokojenega nogometaša Davida Beckhama, je opravil prvi trening pri mladinski ekipi Manchester United.

Brooklyn Beckham si očitno želi iti po stopinjah svojega slavnega očeta, nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Najstarejši sin nekdanjega kapetana angleške izbrane vrste, 14-letni Brooklyn Beckham je namreč opravil trening pri mladinski ekipi angleškega velikana Manchester Uniteda v Carringtonu, danes poroča časnik Manchester Evening News.

Pri rdečih vragih si je tudi njegov sloviti oče ustvaril ime in postal nogometna legenda. Osemintridesetletni Beckham, ki je v začetku letošnjega leta po 19 sezonah končal blestečo kariero, je prav tako prve prave nogometne korake storil v mladinskem programu akademije Manchester Uniteda.

V četrtek si je Becks s tribun ogledal, kako gre njegovemu sinu na nogometni zelenici. Že pred tem je Brooklyn Beckham na zadnje treniral z ekipo U-14 pri Queens Park Rangers in zanje odigral tudi eno tekmo proti Charltonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.