Šport
51 ogledov

Avstralci bežali pred ognjem

avstralski olimpijci Reševalni pas/Twitter
Olimpijske igre se za avstralsko odpravo niso začele na najboljši način.

Avstralska olimpijska reprezentanca z bivanjem v olimpijski vasi v Riu de Janeiru nima sreče. Po začetnem zapletu z nedokončanimi sobami, Avstralci so zaradi tega namesto v olimpijski vasi prebivali v hotelu, jim jo je tokrat zagodel še požar, zaradi katerega je morala prostore za nekaj časa evakuirati celotna ekipa.

Vsi športniki, trenerji in spremljevalci so morali zaradi manjšega požara v kleti za kratek čas zapustiti olimpijske prostore, so športniki zapisali na Twitterju. A že čez 15 minut je bilo vsega konec in lahko so se vrnili. Gasilci so bili hitro na kraju nesreče, deloval je tudi požarni načrt, so zapisali Avstralci. Ob dogodku se ni nihče poškodoval, vzrok požara pa zaenkrat ni znan.

"Veliko je smeti, ki jih za seboj puščajo delavci. Olimpijska vas je nekadilsko območje, a okoli še vedno hodi veliko ljudi, ki vseskozi kadijo. Na to smo opozorili izvajalce. Nislimo, da je nekdo odvrgel cigareto v koš za smeti, to pa je povzročilo požar," je dejala vodja avstralske delegacije Kitty Chiller.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.