Šport
16 ogledov

Bale se vrača proti Liverpoolu

Cristiano Ronaldo Ancelotti Real Madrid Elche EPA
Valižanski zvezdnik Gareth Bale je zaradi poškodbe izpustil zadnjih petem tekem madridskega Reala, a proti Liverpoolu bo že v kadru desetkratnih evropskih prvakov.

Trener Reala Carlo Ancelotti je potrdil, da je Gareth Bale nared za torkov obračun Lige prvakov, ko bodo nogometaši iz Madrida gostili v zadnjem času neprepričljivi Liverpool.

"Z Balom je vse v redu. Razmišljam le o tem, ali bi ga uvrstil v prvo postavo in bi odpočil nekatere igralce, ki so si v zadnjem času nabrali veliko tekem. Odločil se bom jutri," je dan pred dvobojem na stadionu Santiago Bernabeu razmišljal italijanski strateg.

Asier Illarramendi in Sami Khedira bosta prav tako znova na voljo Ancelottiju, Dani Carvajal in Fabio Coentrao pa sta vprašljiva zaradi manjših poškodb: "Dani je utrpel lažjo poškodbo stegenske mišice. Ne gre za resno poškodbo, do konca tedna bi moral že povsem okrevati. Fabio je prav tako še vprašljiv."

Beli balet je konec tedna zabeležil že 11. zaporedno zmago v vseh tekmovanjih. "Igramo dobro, smo zadovoljni. Zavedamo se tega, da je za nas vsaka tekma zelo pomembna. Takšen odnos smo imeli proti Granadi, Imeli pa ga bomo tudi zdaj proti Liverpoolu. Smo zelo samozavestni, a to ni razlog za skrb, saj smo zelo profesionalni. Še bomo izgubljali, a ostali bomo stoodstotno profesionalni ob zmagah in porazih," pravi Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.