Šport
42 ogledov

Barca ponudila več kot 40 milijonov

Nasser Al-Khelaifi Reuters
Predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi je razkril, da je Barcelona ponujala več kot 40 milijonov evrov za Marquinhosa.

Barcelona zaradi kazni v naslednjih dveh prestopnih rokih, zimskem in poletnem leta 2015, ne bo smela nakupovati. Zadnji dan tokratnega roka je tako želela v svoje vrste zvabiti še enega branilca, čepra so jo že okrepili Jeremy Mathieu, Thomas Vermaelen in Douglas. Njihova največja želja je bil 20-letni Brazilec pariškega kluba Marquinhos.

"Zanj smo prejeli zelo visoko ponudbo, višjo od 40 milijonov evrov," je v pogovoru za Le Parisien dejal predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi. A v klubu se niso želeli odreči igralcu, ki so ga pred letom dni pripeljali iz Rome. "Nismo klub, ki bi prodajal igralce kmalu po tem, ko jih je kupil. V tem poslu nismo zato, da bi ustvarjali profit s prodajo nogometašev. Tu smo zato, ker želimo zgraditi velik klub z izjemnimi igralci. Če bi želeli le zaslužek, bi to poletje lahko prodali tri ali štiri nogometaše. Vendar to ni naša politika," je še dejal poslovnež.

Marquinhosu pogodba s francoskim prvakom sicer poteče poleti leta 2018.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.