Šport
22 ogledov

Bento v skrbeh zaradi Nanija

portugalska bosna nani EPA
Portugalski selektor Paulo Bento bo šele jutri, na dan tekme proti Nemcem, izvedel, ali bo lahko računal na krilnega napadalca Manchester Uniteda, Nanija. Kljub vsemu napoveduje zmago Portugalske.

Nani, eden od zvezdnikov Manchester Uniteda, je poškodbo stopala utrpel v soboto, na prijateljski tekmi proti Turčiji. V četrtek se je pridružil ostalim soigralcem pri običajnem trenažnem procesu, vendar bo njegov nastop odvisen od rezultata zdravniškega testa, ki ga bo opravil tik pred sobotno tekmo z Nemčijo.

Selektor Paulo Bento je na to temo povedal: "Če ne bo mogel igrati, ga bo nadomestil igralec drugačnih sposobnosti, a to ne bo spremenilo tega, kar smo kot ekipa. Morali bomo biti na vrhuncu svojih zmožnosti, ker so Nemci izredno kvalitetna reprezentanca. A to ne spremeni dejstva, da jim bomo pogledali v oči in se z njimi spustili v odprt boj. Gremo na zmago."

V zadnjih dneh je veliko kritik na svoj račun moral poslušati defenzivni vezist Genoe, Miguel Veloso. A Bento na to temo ni želel povedati kaj več kot to, da razen Nanija, že ima sestavljeno postavo za uvodno tekmo skupine B. "Razen tega, da sam že vem, kdo bo igral na poziciji številke 6 (pogosta številka za obrambno naravnane vezne igralce), a tega danes ne nameravam razkriti, ne bom povedal nič drugega," je zaključil Bento.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.