Šport
119 ogledov

Bivšega člana Reala iščejo s tiralico

Freddy Rincon Youtube
Nekdanji kolumbijski reprezentant Freddy Rincón se je znašel na tiralici mednarodne kriminalistično-policijske organizacije Interpol.

Freddy Rincón naj bi bil vpleten v pranje denarja in trgovino z mamili v Panami. Oseminštiridesetletni Rincón je zanikal obtožbe, ki ga bremenijo tudi povezanosti s kolumbijskim mamilarskim šefom Pablom Rayom Montanom

"Panama nima nobenih dokazov proti meni. Iz istih razlogov so zaprli primer, ki so ga proti meni vodili v Braziliji," je sicer ejal Rincón. Kolumbijec je na svoji športni poti igral tudi za izjemno ugledne klube, branil je barve klubov Real Madrid, Napoli, Santos, Cruzeiro, Corinthians, Palmeiras in America de Cali. 

Največji uspeh je dosegel leta 2000, ko je v dresu Corinthiansa svojil klubsko svetovno prvenstvo. Za reprezentanco Kolumbije je odigral 84 tekem in dosegel 17 golov. Z njo je nastopil tudi na svetovnih prvenstvih 1990, 1994 in 1998.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.