Šport
23 ogledov

Blohin izgubil živce zaradi novinarja

oleg blohin ukrajina selektor EPA
Oleg Blohin se je spozabil na tiskovni konferenci po tekmi Ukrajine in Anglije ter očitno rahlo nadpovprečno predrznega novinarja povabil na "moški pogovor".

Ukrajinski selektor Oleg Blohin je po izpadu reprezentance na letošnjem evropskem prvenstvu v Ukrajini na srečanju s sedmo silo izgubil živce in enemu od novinarjev zagrozil, da ga bo pretepel. Novinar je razjezil Blohina, ker je po odločilnem porazu proti Angliji (0:1) poročal o slabi fizični pripravljenosti ukrajinske izbrane vrste. "Spoštujte, da sem sam igral nogomet. Ste ga vi igrali?" je med drugim dejal Blohin in izzivalno nadaljeval: "Če si moški, pojdi z mano in pomenila se bova kot moža."

Olega Blohina ni pomiril niti uradni predstavnik Uefa Frits Ahlström, ki je želel dati besedo naslednjemu novinarju in ob tem opozoril, naj novinarji sprašujejo in ne izražajo mnenj. "Če Blohina ne marate, mi to kar pokažite. Ne bom pa dopustil, da boste slabo govorili o moji ekipi," je nadaljeval 59-letni trener. In trener je nadaljeval tudi takoj po novinarski konferenci, saj je novinarju, ki ga je razjezil, s kretnjami večkrat pokazal, naj mu sledi skozi vrata.

Komentarjev 1
  • Darko 12:56 20.junij 2012.

    A je bil slovenski novinar, pameten kot vedno!