Šport
27873 ogledov

Boksar spustil roke in provociral, sledila je brutalna kazen

Print Screen
Poraženi mehiški boksar Julian Fernandez je dobil pomembno lekcijo.

Frank Sánchez je v sedmi rundi boksarskega spektakla v teksaškem San Antoniu s trinajstim nokavtom v karieri premagal Juliana Fernandeza.

Kubanski težkokategornik tako še naprej ne pozna poraza, trenutno je pri 17 zmagah, en dvoboj pa se je končal brez zmagovalca.

Anthony Joshua : Kubrat Pulev Video Šport Joshua brutalno razbil Puleva ter z nokavtom dokončal dvoboj

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Sánchez je nasprotnika zasul s kombinacijo udarcev, potem ko ga je Fernandez provociral, naj pokaže, kaj zmore. Pri tem je arogantni Mehičan spustil roke ter se samozavestno udarjal po prsnem košu in obrazu, a se vse skupaj ni dobro končalo, saj je že trenutek kasneje poletel iz ringa.

"Filmi o Rockyju niso najboljša strategija," je poražencu sporočil nek uporabnik družbenih omrežij.

Zapis se nanaša na priljubljenega filmskega junaka Rockyja Balboo, ki je eno odmevnejših zmag dosegel tako, da je provociral nasprotnika in se pustil pretepati, dokler se ni nasprotnik utrudil. V resnici bi bila takšna strategija pogubna, posledice pa uničujoče. Rockyjev boks je namreč nerealen filmski prikaz zelo nevarnega borilnega športa.

Poraženi Fernandez je to spoznal na boleč način.

mayweather Potrjeno Šport Neporaženi boksarski prvak se vrača v ring
 
Komentarjev 4
  • festwatab 07:30 22.december 2020.

    www︎.︎mayito︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • Pepe007 17:55 21.december 2020.

    Ne bi ravno rekel, da je za boks potrebno malo pameti. Procesiranje 3 D slike v realnem času in reakcije v realnem času zahtevajo izredno veliko "procesorske" moči. Le v današnji družbi te veščine za ljudi niso več nujne.

  • Janez_53 14:06 21.december 2020.

    Boks (oziroma vse oblike "športnega pretepanja") je eden od športov, kjer je potrebno malo pameti in veliko fizične moči. To se pogosto vidi ob reakcijah zmagovalcev, ko totalno poživinijo, skačejo po ograjah in se tolčejo po prsih kot opice.